بام لند تهران
bamlandmall.ir
تاسیس: 1395
یکی از این جاذبههای شگفتانگیز تهران، مجموعه بام لند تهران است. سرزمینی که خرید، تفریح، هیجان، آرامش و بسیاری دیگر را در کنار هم جمع کرده است. مجموعه بام لند یکی از معروفترین و لوکسترین مراکز تفریحی تجاری تهران است که در منطقه کوهپایهای غرب تهران و در ساحل دریاچه چیتگر (شهدای خلیجفارس) بنا شده است. معماریِ منحصربهفرد این مرکز تجاری، به صورت 12 ویلای دو طبقه و مستقل است و در شرق دریاچه چیتگر تهران با مساحت 65000 مترمربع احداث گردیده است.

لیست برندها
پل طبیعت
تاسیس : 1393
پل طبیعت در تهران در این شهر بزرگ و شلوغ نمادی از طبیعت در کنار نور و زندگی است. پل طبیعت تهران یک پل دو طبقه پیادهرو و غیرخودرویی است که در عباسآباد تهران قرار دارد. این پل که از نمادهای شهر تهران است. از عرض بزرگراه مدرس میگذرد و بوستانهای طالقانی در شرق و آب و آتش در غرب را به هم متصل میکند. معمار و طراح این پل گروه سازههای پارچهای دیبا، لیلا عراقیان و علیرضا بهزادی است.

شمس العماره
تاسیس : 1246شمسی
شَمسُ العِماره یکی از بناهای تاریخی تهران، مربوط به دوره قاجار و از شاخصترین بناهای کاخ گلستان و برجستهترین ساختمان ضلع شرقی مجموعه کاخ گلستان است. شمسالعماره دارای پنج طبقه و ۳۵ متر ارتفاع است که در زمان ساخت بلندترین ساختمان آن دوره در تهران بودهاست و اولین ساختمانی بود که از فلز در سازه آن استفاده کردهاند. کلیه ستونهای طبقات بالا و حفاظها چدنی هستند. پیش از ساخته شدن سردر باغ ملی، این ساختمان به عنوان نماد شهر تهران شناخته میشد.

عمارت مسعودیه
تاسیس : 1295 ه.ق
عمارت مسعودیه یک ساختمان تاریخی مربوط به دوره قاجار است که در تهران، میدان بهارستان قرار دارد. این بنا در زمینی به وسعت ۱۵۶۰۰ متر مربع و اعیانی حدود ۹۰۰۰ متر مربع احداث شده است. در سال 1328 قمری، این عمارت توسط همسر جلال الدوله به مبلغ 50 هزار تومان خریداری شد و 40 باب این عمارت به وی واگذار شد. هنوز هم کاشی کاری، خطاطی، تزئینات نفیس و نقاشیهای دیواری این عمارت جلوهای خاص دارد یک کتیبه در سردر کالسکه، دو کتیبه در سردر اصلی، دو کتیبه در عمارت مشیریه و دو کتیبه در عمارت دیوان خانه قرار دارند که بر اعتبار و ارزش عمارت افزودهاند.

موزه جواهرات ملی ایران
تاسیس : 1316
موزه جواهرات ملی ایران در خزانه بانک مرکزی ایران قرار دارد و به صورت موزه نیز استفاده میشود. این خزانه-موزه در ساختمان بانک مرکزی ایران در خیابان فردوسی تهران قرار دارد. پادشاهان ایرانی تا پیش از دوره صفوی نسبت به جمعآوری، حفظ و نگهداری جواهرات و سنگهای زینتی اقدام نکرده بودند. در دوران صفوی پادشاهان با ارسال سفرایی به کشورهای مجاور، اقدام به خرید، جمعآوری و حفظ جواهرات موجود و خریداری شده کردند. بسیاری از جواهرات سلطنتی ایران از دوره صفوی، دوره افشار، قاجار و پهلوی در این موزه به نمایش گذارده شدهاست.
